Hoe werkt het?

Wat is het concept?

Sapmeesters biedt sapkuren aan die u thuis kunt volgen terwijl de dagelijkse dingen gewoon doorgaan. Het concept is eenvoudig. De drie reguliere dagelijkse maaltijden worden vervangen door onze versbereide sappen die thuis of op het werk bezorgd worden. Gedurende drie tot vijf dagen laat u snacks en stimulerende middelen zoals alcohol en cafeïne staan, en drinkt voldoende water en kruidenthee. Verder zorgt u goed voor uzelf en neemt voldoende rust. Idealiter ondersteunt en bespoedigt u het proces door dagelijks een half uurtje aan lichte beweging te doen. Verder laat u uw lichaam de rest doen. Bevrijd van de lasten van de dagelijkse voedselvertering, geeft u uw lichaam de gelegenheid overtolligheden te verwijderen, balansen te herstellen en nieuwe energie te ontdekken. U werkt aan een goede gezondheid en innerlijke schoonheid van binnenuit.

 

Hoe werkt het?

De 3-daagse sapkuren worden in één keer bezorgd op de ochtend van de eerste kuurdag. Vervoerspartner TNT Express bezorgt de pakketten tussen 08.00 - 12.00 uur door heel Nederland. TNT Express bezorgt van dinsdag t/m vrijdag. Op zaterdag, zondag en maandag is levering helaas niet mogelijk. Indien u op een andere dag wilt starten is dit in sommige gevallen mogelijk. Informeer telefonisch of per email naar de mogelijkheden.
De 5-daagse kuren worden in twee delen bezorgd op de ochtend van de eerste en derde dag. Als u een 5-daagse kuur bestelt, dient u er rekening mee te houden dat deze op dinsdag of woensdag kunt starten. Bezorging op twee adressen, bijvoorbeeld de eerste levering op dinsdag bij u thuis en de tweede levering op donderdag op uw werk is ook mogelijk en kost niks extra. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u dat in het opmerkingen veld vermelden bij de bestelling.
Per bestelling vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten van €6,95 (levering in Amsterdam) of € 9,95 (levering landelijk). Onze daadwerkelijke bezorgkosten zijn vele malen hoger omdat onze sappen in een speciale koelverpakking worden vervoerd en gegarandeerd de volgende dag vóór 12:00 uur bezorgd moeten worden.

 

Belangrijk!

Alle bestellingen dienen 48 uur van te voren worden gedaan! Deze tijd is zowel nodig om uw pakket vers te maken en in te boeken bij TNT Express, als voor uzelf om u goed voor te kunnen bereiden op de kuur. Wilt u toch heel graag voor de volgende dag bestellen, dan kunt u ons altijd bellen om te kijken of dat nog mogelijk is.

Product vergelijken


Je hebt geen producten om te vergelijken.

Categorieën