WEIGHTKUUR 3 DAGEN 1200Kcal

Beschikbaarheid:Niet op voorraad -322 Artikel(en)
Product Code:WEIGHTKUUR 3 DAGEN 1200Kcal
€ 139,95
Ik wil een DETOX theepakket (20 zakjes)
Start de kuur (levering voor 12:00)

Prijs(Geen extra kosten)

De Weightkuur geeft u een korte, milde reiniging van het lichaam. 3 dagen voedt u uw lichaam met sappen van gezonde fruitsoorten en groenten. Daarnaast ontvangt u diverse verantwoorde tussendoortjes waardoor u niet alleen maar sap drinkt. Tevens krijgt u voor iedere dag een soepje als avondmaal. U bent verzekerd van 1200 gezonde Kcal per dag. Geef uw lichaam wat het nodig heeft met een 3 daagse Sapmeesters Weightkuur.

De WEIGHTKUUR (3 dagen). U ontvangt 1 levering met daarin alle sappen/soepen voor de 3 daagse kuur:

3x 30ml Citroenshot

3x 30ml Aloe Verashot

3x 30ml Cranberryshot

3x Portie Kruidenbouillon

3x Portie Tarwezemelen/Lijnzaad

9x 500ml Weightsap (verschillende sappen van verse Groenten en Fruit en Sojamelk)

3x 330ml Huisgemaakte Vegetarische Soep

3x Voedingssupplementen Weight (Multivitaminen+Mineralen, Omega vetzuren, Probiotica/Psylliumvezels)

6x Verantwoord tussendoortje (zoals bijvoorbeeld gezonde notenmix, dadels en/of gedroogd fruit)  

Daarnaast ontvangt u een uitgebreide handleiding per mail zodra de bestelling door ons is verwerkt. U ontvangt uw pakket op de dag die door u is aangegeven. Het is belangrijk dat u zorgt dat u aanwezig bent op het adres dat bij ons bekend is. U ontvangt uw pakket met verse sappen voor 12:00 's middags. U kunt direct met de kuur beginnen. De producten zijn gekoeld en de kwaliteit van de sappen is gedurende de kuur gegarandeerd.

Onze sappen worden iedere dag vers gemaakt. Voor de Sapkuur Weight maken wij sappen die het lichaam reinigen, maar ook goed smaken. Wij gebruiken alleen verse (streek) producten voor onze sappen en bewerken deze niet. Dit betekent dat wij niet pasteuriseren en/of conserveringsmiddelen toevoegen. Sapmeesters sappen zijn pure sappen van kwaliteitsproducten die uw lichaam goed doen. U ontvangt voor iedere dag ook een sapje op basis van Sojamelk en toegevoegde eiwitten. U ontvangt een pakket dat al uw maaltijden en tussendoortjes vervangt. Het pakket bestaat naast de shots en weightsappen ook uit voedingssupplementen die ondersteuning bieden aan de sapkuur. Deze producten ondervangen de negatieve bijeffecten die gepaard kunnen gaan met het volgen van een sapkuur. Meer informatie hierover en over alle producten en de specifieke werking vindt u in de handleiding. Met dit pakket kunt u verantwoord en relatief prettig afvallen. Echter, omdat u tijdens deze sapkuur gemiddeld maar 1200 Kcal per dag binnenkrijgt, adviseren wij om deze kuur niet in te plannen als u erg druk bent met werken. Daarnaast is het verstandig intensieve lichaamsbeweging tijdens de kuur te vermijden. Lichte beweging raden wij juist aan! Vooral mensen die nog geen ervaring hebben met het volgen van een sapvastkuur adviseren wij om het tijdens deze kuur rustig aan te doen. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen over uw specifieke situatie. U bereikt verreweg het beste resultaat en u ondervindt het minste last van bijverschijnselen als u in aanloop naar uw sapkuur enigszins rekening houdt met uw voeding. Mocht u besluiten om tijdens de kuur (tijdelijk) te stoppen met gebruik van alcohol, nicotine, en/of cafeïne, doe dit dan zo geleidelijk mogelijk. Daarnaast is het raadzaam om de calorieinname ongeveer twee dagen voor de kuur langzaam af te bouwen. U kunt hierbij denken aan het vermijden van zware maaltijden en maaltijden met veel verzadigde vetten. U vindt een compleet overzicht van al onze tips met betrekking tot het afbouwen en het opbouwen (na de kuur) terug in onze handleiding. Deze kuur kunt u beschouwen als een mild reinigende kuur, die is afgestemd op maximaal gewichtsverlies. Door de toevoeging van wei-eiwitten en aminozuren wordt uw spiermassa beschermd en de afbraak van vetweefsel gestimuleerd. Met dit pakket kunt u verantwoord en relatief prettig afvallen.